Vad har jag gjort? :-)

Jaha, nu är ansökan skickad. Jag har sökt ett nytt jobb fast jag inte alls planerade det. Ett jobb som trolgitvis många andra också söker, men so what, det kan ju aldrig skada att söka... Bollen är i rullning.


me & i-fynd

I tisdags var det Me&I-party hos härliga Helena. Kul att få se hennes fina residens. Trevligt sällskap, mysig säljare och snygga kläder som visades. Säljaren hade på sig en tunika som jag spanat in på en annan person, bestämde mig för att slå till och köpa den + varsitt plagg till barnen. Först blev jag mycket besviken när jag såg på ordersedeln att storlek M var slut i lager, men då erbjöd hon sig att sälja visningsexet - för halva priset! Haha, självklart blev det affär!

Har haft den på mig på jobbet idag. Myyyser... får väl ta en bild och posta den.

När jag var borta hade min man en intressant konversation med barnen. Han hade en dispyt med Signe. Hon fräste ilsket att han inte ska få leka med hennes barbiedockor. Simon förklarade då att "han bryr sig inte om dina barbiedockor! Du får säga att han inte får ha sin mobiltelefon!"

Hehehe... tur att maken har självdistans.

tror ni jag kommer att hålla fingrarna i styr?

Ikväll är det Me&I-party hos en trevlig person jag inte brukar träffa särskilt ofta. Bara det gör att jag gärna går dit. Jag har för avsikt att låta det vara den huvudsakliga anledningen men jag vet att det kommer att vara svårt för mig att inte shoppa. Barnen har gott om kläder men det kan ju alltid finnas plats för mer, eller hur? ;-)

Jag har sagt till mig själv att nu är det köpstopp fram tills Simons födelsedag och julhandeln. Så mycket utgifter just nu, det känns som om tvättmaskinen är på upphällningen och de splitternya vinterdäcken ska betalas av ett i taget. Skulle vilja spara mer.

Ja, vi får väl se... :-)

mamma jobbar i Habo och pappa tittar i mobiltelefonen

Har varit dålig på att skriva och även att titta in i andras bloggar. Jag går liksom på tomgång just nu, är i min egen värld och orkar inte ta mig ur bubblan. Varenda rörelse känns som om de är utförda av en autopilot, och jag är lättirriterad när jag inte får vara ifred.

Nu får jag komma igen. Lite mer i alla fall.

Var på föräldramöte igår, i Simons skola. Härligt att höra dessa underbara engagerade fröknar och allt de hittar på med barnen. Förskollärare (och lärare och fritidspedagoger) ska generellt sett ha en eloge allihop. Ett så viktigt arbete de gör som andra ofta tar för självklart, och till och med ibland ska gnälla om när inte universum kretsar kring dem till 100%. Å andra sidan säger många samma sak så jag hoppas verkligen de känner sig uppskattade.

Det första vi fick göra var att titta på en teckning som barnen ritat. De var uppsatta bredvid varandra på tavlan och namnen stod på baksidan. De skulle teckna sina föräldrar och ange vad de tycker om att göra.

"Mamma gillar att jobba i Habo och pappa gillar att titta i mobiltelefonen", hade Simon angett. Ojojoj vad roligt vi hade åt detta, vilken härlig pik till käre maken... :-D Han hade ritat en liten pappagubbe som höll i en stor mobil med en massa knappar. Modern vistades i ett stort hus. 

Ett annat barn hade dikterat (fröken skrev) "Mamma gillar att sitta vid datorn". "Pappa gillar att sitta vid andra datorn".  Hahaha.  Jag tror nu inte att dessa föräldrar sitter vid en dator hela dagarna, men det lät ju väldigt kul.

RSS 2.0